Extra plakátokkal várja a Fidesz Magyar Pétert Debrecenben

  • narancs.hu
  • 2024. május 5.

Belpol

Vasárnapra virradóra nadrágszíjas plakátokkal rakta tele Debrecen belvárosát a Fidesz helyi szervezete, készülve Magyar Péter tüntetésére.

Áthúzott nadrászíjjal díszített plakátokkal rakta tele a Fidesz Debrecen főterét vasárnapra virradó éjjel. Erről a Talpra Magyarok csoport tagja számolt be a közösség Facebook-oldalán. A nadrágszíjas plakátok alatt, felett egy másik, virágmintás kompozíció is megfigyelhető, ezen az a felirat szerepel, hogy "Debrecenben tiszteljük az édesanyákat". Az üzenet nyilván Magyar Péternek szól, aki a városban hirdetett tüntetést.

A belvárosban az önkormányzat kikapcsolta a webkamerákat, így nem lehetett látni, kik rakták ki a plakátokat, ám azok alján ott szerepel, hogy a plakát kiadója a Fidesz debreceni szervezete, a kiadásért felelős személy pedig Kósa Lajos. Ez azért kicsit fura, az efféle gerillaakciókra inkább az a jellemző, hogy semmiféle nyoma nincs annak, hogy ki tette ki, ki gyártotta és ki gyártatta a plakátokat. 

A webkamera kikapcsolása egyébként nemcsak azt a célt szolgálta, hogy sutyiban ki lehessen tenni béna plakátokat. Sokkal inkább azt, hogy ne lehessen nyomon követni, hány debreceni és környékbeli vesz részt Magyar Péter rendezvényén. A korábbi, hasonló eseményekből kiindulva - több ezren vettek részt a tüntetéseken, ami rendkívül ritka Budapesten kívül - Debrecenben is bőven lesz, aki utcára megy.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk