Baleset történt a dunakeszi majálison, egy kisfiút kézsérülés miatt szállítottak kórházba

Belpol

Tonzor Péter, a DK polgármesterjelöltje azt közölte, hogy a kisfiú keze beszorult, ami miatt 2-3 ujját amputálni kellett. A Dunakeszi Programiroda szerint a politikus hazudik. A rendőrség nyomozást indított. 

„Ismét baleset volt a városi majálison Dunakeszin. Facebook-csoportokban terjed a hír, hogy a hordónál egy kisfiúnak súlyosan megsérült két ujja. Mire a mentők kiértek, már elsősegélyben részesítették a sérültet. Valaki azt írta, hogy meg is kellett műteni a fiút. Tavaly hasonló eset történt, amikor a hullámvasútról szedtek le egy gyereket vérző fejjel” – írta a hétvégén Tonzor Péter, a DK dunakeszi polgármesterjelöltje. 

Tonzor később már azt írta, újabb információkat kapott a „horrorbalesetről”. Bejegyzése szerint azt az információt szerezte, hogy „6 éves kisfiúnak szorult be a kézfeje és nem bírta magát tartani már 2-3 ujja leszakadt dőlt a vér mindenhol. Sajnos nem sikerült megmenteni az ujjait, amputációra volt szükség”. A jelölt kint volt a Katonadombon május elsején, de a balesetet nem látta. Ha ez valóban így történt a szervezőknek vállalni kell a felelősséget, fogalmazott. 

Megkerestük Tonzor Pétert, aki azt a tájékoztatást adta, hogy a rendőrség hivatalból eljárást indított. Az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy a mentők egy kisfiút súlyos kézsérülés miatt szállították helyszíni ellátás után kórházba.

Dunakeszi Programiroda: Tonzor hazudik

„Tonzor Péter polgármesterjelöltnek, a Közösen Kesziért Egyesület alelnökének Facebook-oldalán közzétett nyilatkozata politikai rémhírkeltés, egyszerű hazugság”

– írta megkeresésünkre a Dunakeszi Programiroda. Az önkormányzati szervezet szerint a mostani minden idők leglátogatottabb majálisa volt , a dunakesziek és a környékbeliek is nagy számban keresték fel a programokat.

„A rendezvénynek a vidámparki részén sajnálatos módon történt egy baleset, amiben egy gyömrői kisfiú több ujja megsérült. A helyszínen lévő egészségügyi személyzet ellátta a sérültet, a kiérkező mentők pedig kórházba szállították. A gyermek ujjainak amputálásáról szóló hírek a mi információnk szerint szerencsére nem igazak”. 

A rendőrség azonnal lezárta a játékot, megkezdte a szakértői vizsgálatot és a nyomozást. A vidámpark tulajdonosa együttműködő a hatóságokkal, minden hivatalos dokumentációt a rendőrség rendelkezésére bocsátott. A hatóság tájékoztatása szerint engedélyek rendben voltak. A nyomozás lezárultával a rendőrség tud majd hivatalos tájékoztatást adni a további részletekről. „Jobbulást kívánunk a kisfiúnak!” – zárul a közlemény. 

Cikkünk megjelenése után pár perccel a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a Dunakeszi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a történtek összes körülményét. 

Két évvel ezelőtt a hullámvasút vészfékezett a dunakeszi gyereknapon, ami miatt többen balesetet szenvedtek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk