"No Migration, No Gender, No War" – üdvözlet helyett orbáni idézet fogadja a Jándra látogatókat

  • narancs.hu
  • 2024. április 29.

Kis-Magyarország

A polgármester szerint községükben még az ellenzék is fideszes.

Az Orbán Viktor beszédeiben rendre visszaköszönő "No Migration, No Gender, No War" feliratra cserélte le az ukrán határ közelében fekvő Jánd polgármestere az eredeti üdvözlő szöveget – vette észreTelex az ATV Híradójában.

Ennél frappánsabban és egyértelműbben nehezen lehetne megfogalmazni jelen korunk legfontosabb kihívásait"

– mondta a Híradónak Asztalos István, a falu független polgármestere, aki örül, hogy a felirat hamar népszerű lett. Szerinte a felirattal a közösség többsége tud azonosulni, és azt szokta mondani, "községünkben még az ellenzék is fideszes".

És ezek szerint függetlenként ő maga is? Asztalos 2010 óta vezette függetlenként Jándot, de a június 9-i önkormányzati választáson azonban már nem indul.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az elszalasztott lehetőségek városa: fejlődik, vagy csődközelben van Szolnok?

  • Massay-Kiss Andrea

Jó pár kihívással kell szembenéznie annak, aki 2024-ben Szolnok polgármestere lesz: a megyeszékhelyen korábban elkezdett beruházások egy része a mai napig nem készült el, vagy egész egyszerűen ígéret maradt, a lakosság csökken, kevés az igazából versenyképes vállalkozás, megszűnt a város közlekedési csomópont jellege, nincs önálló felsőoktatási intézménye.