Pálfordulás: Magyar Péter mégsem idióta a kőbányai jelölt szerint

  • narancs.hu
  • 2024. május 5.

Belpol

Barna Judit az utóbbi egy hónapban megismerte a Tisza Párt emberét, aki szerinte sorsfordító lehetőség az országnak.

Egy hónap alatt gyökeresen megváltozott a véleménye Magyar Péterről Barna Juditnak, aki most a Tisza Párt polgármesterjelöltje Budapest X. kerületében – írja a Magyar Hang

A Tisza Párt a X., a XI., a XVII. és a XVIII. kerületben indít polgármesterjelöltet, Barna Judit közösségszervező és kulturális menedzser, Orbán Árpád és Dálnoki Áron közgazdász, valamint Balogh Balázs filmes, vendéglátóipari szakember személyében. 

Barna Judit egyrészt azért tűnt föl a Magyar Hangnak, mert nemrég üdvözölte, hogy Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltként indul, márpedig Magyar Péter szerint Vitézy a Fidesz érdekében hekkeli meg a választást, ezért sem kívánatos a személye.

Ugyanakkor az is kiderült, hogy Barna Judit egy hónappal ezelőtt egy Facebook-bejegyzés alatt kommentben azt írta Magyar Péterről, „valaki elhitte/hiszi neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni? Azért a verbális abúzus ha magánügy is, gyomorforgató”. Alávaló színjátéknak nevezte Magyar szereplését, azt írta továbbá, hogy „bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni”, illetve „aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni”.

A lap megkérdezte Barna Juditot, hogy akkori véleménye összeegyeztethető-e azzal, hogy most a Tisza Párt jelöltje. A közösségszervező azt válaszolta, „ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”

A történet Molnár Csabát, a DK ügyvezető alelnökét is megihlette: 

Magyar Péter azonban kommentben megvédte a Tisza Párt kőbányai polgármesterjelöltjét, mondván, Molnár „a dátumot jó dk-ás módon persze levágta róla. 10 évvel ezelőtti fotó. Nekem is van ilyenem. További jó uszítást és petíciózást.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk